Policijos departamentas informavo, kad rugpjūčio 11 d., apie 6 val., Šilalės r., kelio Mažeikiai–Plungė–Tauragė 91-ame km, ties tiltu per upę, žolėje, rastas mirusios moters (gim. 1983 m.) kūnas.

Pirminiais duomenimis, policijos ekspertai ant nužudytosios kūno pastebėjo smaugimo žymes. Dėl tragiško įvyko iš karto buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Kaip BNS informavo Tauragės apskrities policijos atstovė Lina Banienė, moters kūną rado žvejoti ėjęs gyventojas. „Įtariamasis kol kas dar nesurastas“, – trečiadienį sakė ji.

Įtariamasis vis dar nenustatytas

Policijos atstovė L. Banienė ketvirtadienį Delfi sakė, jos ties šiuo baisiu įvykiu dirba gausios pareigūnų pajėgos.

Policininkai tiria visas įmanomas aplinkybes, visgi įtariamasis vis dar nėra nustatytas.

Atstovė spaudai taip pat atskleidė, jo nužudytoji nebuvo žinoma policijai, ji neturėjus problemų su teisėsauga.

Keturių vaikų mama

Delfi susisiekė su Kvėdarnos seniūnu Aivaru Dobilu, kuris teigė, kad šis tragiškas įvykis paveikė visus. Anot seniūno, yra baisu, jog buvo nužudyta jauna keturių vaikų mama.

Į baisią įstoriją patekusi šeima pasirodo buvo tvarkinga, nei teisėsaugai, nei kitoms institucijoms nežinoma. Šeimoje auga keturi nepilnamečiai vaikai, jauniausiam vos 7 metukai.

A. Dobilas taip pat atskleidė, kad namo pas vaikus sugrįžo tėtis, kuris dirbo užsienyje. Taip pat seniūnas informavo, kad moteris šiuo metu jau yra pašarvota.