Apie 23.30 val. buvo gautas pranešimas, kad T. Narbuto g. esančioje degalinėje „Audi A6“ vairuotoja, važiuodama atbula, atsitrenkė į stulpą ir pasišalino iš įvykio vietos. Pareigūnai ją pavijo Konstitucijos pr. ir Kalvarijų g. sankryžoje.

Moteris į alkotesterį pripūtė 1,31 prom. Sulaikytoji vis skambino kažkokiam Ernestukui. Paaiškėjo, kad prieš mėnesi ji jau buvo įkliuvusi, kai vairavo girta. Teisė vairuoti iš jos atimta keturiems metams. Mašina išvežta į policijos sulaikytų automobilių aikštelę.

O pirmasis tą vakarą įkliuvo dviratininkas, kuris buvo sustabdytas Purnuškėse (Vilniaus r.).

Vyras sakė, kad važiuoja aplankyti kaimyno. Pripūtė 1,84 prom.

Apie 20 val., pareigūnams važiuojant į Riešę, priešais policininkus atvažiuojančio automobilio vairuotojas įsijungė šviesas ir greitai pasuko į pirmą pasitaikiusį kiemą. Tai sukėlė įtarimų. Pareigūnai pasidomėjo vairuotoju, paaiškėjo, kad automobilį vairavo 15-metis. Važiavo su dar jaunesniu draugu. Pasirodo, už vairavimą neturint tam teisės, jau anksčiau buvo įkliuvęs.

Netrukus panašiai pasielgė dar vienas vairuotojas. „Audi A6“ vairuotojas, pamatęs policininkus, sustojo, paskui ėmė važiuoti atbulas ir staigiai suko į kiemą. Skubėdamas sugadino automobilį, iš jo ėmė tekėti alyva. Vairavo taip pat 15-metis, važiavo su 11 metų draugu.

Netrukus dar paaiškėjo, kad berniukas, sprukdamas nuo policijos, apgadino stovinčio „Opel“ dureles ir veidrodėli. Atėjęs nepilnamečio brolis apgadintos mašinos savininkui sumokėjo 200 eurų. Beje, brolis buvo išgėręs ir sakė, kad pats paprašė jaunesniojo broliuko nuvažiuoti į parduotuvę. Brolis pažadėjo kitą dieną smėliu užpilti visą ant kelio išsiliejusią alyvą. Ir dar aiškino broliukui, kad nuo policijos negalima bėgti.

Apie 22.30 val. buvo sustabdytas „Volvo XC90“, kurio vairuotojas, kaip paaiškėjo, neturi teisės vairuoti.

Maždaug tuo pačiu metu buvo sustabdytas ir įmonės „Bolt“ vairuotojas. Baltarusas, kuris gyvena ilgiau nei metus Lietuvoje, lietuviško vairuotojo pažymėjimo iki šiol neįgijo. Todėl jis nubaustas už vairavimą neturint tam teisės.

Po vidurnakčio Daukšos g. buvo sustabdytas vaikinas su BMW. Pripūtė 0,97 prom.

Reido pabaigoje, apie 2 val., dar įkliuvo „Audi“ vairuotojas, kuris įpūtė 0,48 prom.