Vilniuje kilus liūčiai ir pučiant stipriems vėjo gūsiams, A. Goštauto gatvėje, kieme, nuvirto medis.

Nulaužtas medis nepasigailėjo kieme stovėjusių automobilių. Apgadintas kieme stovėjęs visureigis „Volkswagen Touareg“, kuriam apgadintas kapotas.

Medis gerokai smarkiau apgadino šalia stovėjusį „Peugeot 205“ markės automobilį, kuriam sutraiškytas ir perlaužtas stogas, sulamdytos durelės, sudaužytas priekinis stiklas ir t.t..

Nukentėjo ir šalia stovėjęs „Volvo XC60“: ant jo nukritę šakos automobilį apgadino nežymiai.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento atstovė Vida Šmigelskienė “Delfi“ sakė, kad Vilniuje gauti trys pranešimai apie nuvirtusius medžius: du atvejai užregistruoti Antakalnyje ir vienas A. Goštauto gatvėje. Sostinėje medžių tvarkymu užsiima „Grinda“.

Ugniagesiams teko darbuotis Varėnos rajone, Barčių kaime, kur gelbėtojai nuvirtusį medį patraukė nuo važiuojamosios dalies.

Papildyta 14.29 val.: „Grindos“ Rinkodaros ir komunikacijos skyriaus vadovas Egidijus Steponavičius sako, kad yra gauti septyni iškvietimai.

„Pranešta apie septyniose vietoje virtusius medžius, Antakalnio, Architektų, Goštauto, Tuputiškių gatvėse, Baltasis skersgatvyje, Džiaugsmo ir Pieninėje gatvėse. Goštauto gatvėje medis nuvirto ant automobilio“, – sakė E. Steponavičius.