Vyras sako, kad įžūli vagystė – išties bjaurus reikalas, o lenktynės, atvykus kaip svečiui, kainavo daugiau, nei būtų pats jose dalyvavęs.
Automobilis paslaptingai dingo iš Palangoje esančio Žemaičių gatvės daugiabučio kiemo. Kaip „Delfi“ sakė automobilio netekęs Marius Kizelevičius, namas yra gana naujas, nuo gatvės kieme esančių automobilių nematyti, tačiau vyras nėra tikras, ar kas sekė jo automobilį.

„Mačiau kieme kažkokį žmogų, žiūrintį į automobilį, bet tikrai nežinau, ar kas sekė. Kaune porą mėnesių automobilis lygiai taip pat stovėjo kieme, ir nieko. Automobilis išskirtinis, apklijuotas „Investor seer“ lipdukais. Žmonės kažkiek suteikia informacijos, policija ją tikrina, pats nelabai ką galiu pasakyti. Esu nustebęs, kad ta mašina dingo ir nelabai randa, kaip ji dingo. Automobilis draustas, bet su BMW sudėtinga – juos vagia kasmet Palangoje. Iš manęs niekada nebuvo pavogę automobilio“, – sako M. Kizelevičius.

Lietuvoje vienintelis užregistruotas toks BMW nuo panašių skiriasi būtent durų skaičiumi. Dvidurį ne vienas painioja su keturių durų, apie kiek kitokius automobilius M. Kizelevičius sako gavęs ne vieną pranešimą. Vyras pasvarstė, kad padėti norintys žmonės atkreipia dėmesį į lipdukus, bet ne į durų skaičių, tačiau neslepia dėkingumo visiems, kurie nori pagelbėti.

M. Kizelevičius sako, kad už tikrai vertingą informaciją, kuri padės surasti automobilį, jis neliks skolingas. Visgi kol kas galima tik spėlioti, kur taip paslaptingai nakties metu dingo automobilis, ar jis buvo įkeltas į kitą transporto priemonę, ar kažkas sugebėjo juo išvažiuoti.

Išskirtinis automobilis „BMW M4 GTS“ pasižymėjo, kai įveikė žymiąją „Niurburgringo“ trasą per 7 minutes ir 27,88 sekundes ir buvo tituluotas superautomobiliu. Vokietijos koncerno gaminys pateko į greičiausiųjų šiame žiede trisdešimtuką.

Galinčius padėti surasti automobilį M. Kizelevičius prašo susisiekti su juo per socialinius tinklus (kontaktu feisbuke Marius Kingas), pranešti policijai numeriu +370862057102 arba paskambinti bendruoju pagalbos telefonu 112.