Į įvykio vietą išsiųstos priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija apie įvykį perduota Vilniaus apskrities greitosios medicinos pagalbos stočiai, Vilniaus apskrities vyriausiajam policijos komisariatui.

Vilniaus policijos žiniomis, du žmonės prispausti smarkiai, trečias lengviau.

Papildyta. Pasak liudininkų, „Volvo“ lenkė kitą automobilį, išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir susidūrė su „Kia“. Smūgis buvo toks, kad „Volvo“ nulėkė nuo kelio, o jo variklis liko ant kelio.

„Volvo“ važiavo jaunuolis (gim. 2001 m.) ir moteris (gim. 1963 m.), juos teko vaduoti ugniagesiams gelbėtojams. Keleivė jau buvo be gyvybės ženklų, medikai konstatavo mirtį.

„Kia“ važiavo penkiese, visi sužaloti, vairuotojas (gim. 1980 m.) buvo netekęs sąmonės. Visas „Kia“ ekipažas ir „Volvo“ vairuotojas išvežti į ligoninę. Abu vairuotojai ir viena mergina (gimusi. 2006 m.) dėl įvairių kūno sužalojimų paguldyti į ligoninę, o dar trys „Kia“ keleiviai (gimę 1985 m., 2009 m. ir 2018 m.), suteikus med. pagalbą, gydomi ambulatoriškai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (423)