Pranešimas apie įvykį buvo gautas šeštadienį 21.01 val. skubiosios pagalbos tarnybų telefono numeriu 112.

Įvykio vietoje liudininkas pasakojo, kad pravažiuodamas pamatė automobilį nulėkusį nuo kelio, jis buvo visas sumaitotas, šalia jo ant žemės gulėjo du jaunuoliai: mergina ir vaikinas. Vyras neabejoja, kad arba jie buvo neblaivūs, arba vartoję psichotropinių medžiagų.

Pareigūnai, aiškindamiesi automobilio skrydį į pievas, skaičiavo, kurioje vietoje jaunuolių kompanija nesuvaldė transporto priemonės. Pasirodo, kad jie bevažiuojant vertėsi net kelis kartus ir automobiliui besiverčiant iškrito pro langus.

Hyundai“ automobilyje pareigūnai rado tuščią degtinės butelį.

Neabejojama, kad abu jaunuoliai buvo apsvaigę. Pirminiais duomenimis, abu asmenys yra sunkios būklės, jie paguldyti į reanimacijos skyrių.

Į įvykio vietą buvo išsiųstos Vilniaus priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija apie įvykį perduota Vilniaus greitosios medicinos pagalbos stočiai, Vilniaus apskrities vyriausiajam policijos komisariatui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (88)