Į įvykio vietą išsiųstos Kėdainių PGT, Kauno PGV priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos (informacija apie įvykį perduota Kauno apskrities greitosios medicinos pagalbos stočiai, Kauno AVPK).

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyriaus (SKS) duomenimis, gesinti degančio sandėlio išvyko septynios autocisternos, autokopėčios, vietoje organizuotas ugniagesių štabas.

Gaisro dūmai matyti net už dešimties kilometrų.

Papildyta. Apie 22 val. pastatas (daugiau, nei 100 metrų ilgio) vis dar liepsnojo. Pasak SKS budėtojo, degimas vyksta viduje, didžiulis karštis ir uždūminimas, į vidų patekti neįmanoma. Į pagalbą atvyko Kauno ugniagesiai su vandenveže.

Papildyta. Prieš vidurnaktį Kėdainių savivaldybė pranešė, kad gaisro vietoje beliko pavieniai židiniai. Tačiau dūmai slenka Vilainių, Taučiūnų kryptimi. Vėjui keičiant kryptį situacija irgi keičiasi. Dūmai slenka ir Kauno gatvės link. Savivaldybės Ekstremalių situacijų komisijos pirmininkas, Administracijos direktorius Arūnas Kacevičius ragina vietos gyventojus pasirūpinti savimi bei sekti situaciją. Būtinai užsidaryti langus ir duris, nebūti lauke.