Šių metų balandžio 6 d. naktį, 1987 m. ir 1990 m. gimę, ne kartą už vagystes ir kitus nusikaltimus teisti vyrai, bei 1990 m. gimusi, neteista, iki šiol tik už administracinius nusižengimus bausta Skuodo rajono gyventoja, kaip įtariama, užsuko į atokią, miškų apsuptą sodybą, kurioje gyvena 1938 m. gimusi moteris.

Įtariamieji, kurie neslepia, jog tą naktį buvo vartoję alkoholinių gėrimų, akmeniu išdaužė pirmojo aukšto langą ir pateko į namo vidų. Užlipę į antrąjį aukštą, du vyrai įtariami sumušę iš miegų išbudintą senjorę bei pagrobę 250 eurų ir aukso žiedą. Įtariama, jog sprukdami įtariamieji taip pat pačiupo ir greta senjorės lovos buvusį mobiliojo ryšio telefoną – pastarąjį išmetė lauke, kad moteris negalėtų išsikviesti pagalbos, praneša Klaipėdos apskrities policija.

Pareigūnams puikiai pažįstami įtariamieji, tą naktį pėsčiomis iki įvykio vietos kulniavę ne vieną kilometrą, savo kaltę pripažįsta ir neslepia, jog pasisavintus pinigus per porą dienų išleido alkoholiniams gėrimams bei užkandžiams.

1987 m. ir 1990 m. gimusiems vyrams pareikšti įtarimai dėl plėšimo. Jiems skirtos kardomosios priemonės – pasižadėjimas neišvykti bei nurodymas nebendrauti tarpusavyje.

Už plėšimą įtariamiesiems gali grėsti laisvės atėmimas iki septynerių metų.