Tačiau nepraėjus nei dviem savaitėm, tas pats „ekstremalaus vairavimo mėgėjas“, vairuodamas automobilį ir neturėdamas 2 metų vairavimo stažo viršijo leistiną greitį 32 kilometrais ir už tai buvo nubaustas 159 eurų bauda su teisės vairuoti atėmimu keturiems mėnesiams.

2016 m. gegužę tas pats „aštrių pojūčių mėgėjas“, vairuodamas automobilį BMW, kelyje iš chuliganiškų paskatų, sukeldamas pavojų sau bei kitiems eismo dalyviams darė staigius manevrus važiuojamojoje dalyje, jungdamas automobilio rankinį stabdį ir užblokuodamas galinius ratus, važiavo dideliu greičiu priversdamas automobilį slysti šonu, taip pat tyčia didindamas variklio apsukas ir sukinėdamas vairą, važinėjo per visą važiuojamąją dalį šonu, užmesdamas mašinos galą.

Tokiais savo veiksmais rodydamas nepagarbą kitiems eismo dalyviams, tyčia ignoruodamas Kelių eismo taisykles ir sukeldamas realų pavojų sau ir kitiems eismo dalyviams. Pažymėtina, kad minėtas „ekstremalių pojūčių mėgėjas“, chuliganiškai vairuodamas kelyje, nesivargindavo automobilį įregistruoti ir apdrausti privalomuoju civilinės atsakomybės draudimu. Už pastarąją veiką jis buvo nubaustas 280 eurų bauda ir specialiosios teisės vairuoti atėmimu dvylikai mėnesių.

Todėl Šalčininkų rajono policijos pareigūnams 2020 m. balandžio mėnesį pradėjus gauti sistemingus Šalčininkų rajono Turgelių seniūnijos gyventojų pranešimus apie chuliganiškai manevruojantį kelyje, šiurkščiai viršijantį greitį gyvenvietėse ir už jų ribų, dažniausiai įvardijamą BMW markės automobilį, teisėsaugininkams nekilo abejonių, jog tokio pobūdžio pažeidimus gali daryti spalvingą praeitį turintis ir ne karta už panašaus pobūdžio pažeidimus baustas asmuo.

2020 m. balandžio 24 d. Šalčininkų rajono policijos komisariato pareigūnai surengė policinę priemonę ir 16.30 val. Šalčininkų rajone, Turgelių seniūnijoje, kelyje, kur leistinas važiavimo greitis apribotas iki 70km/val., sustabdė automobilį, kuris važiavo tame kelio ruože 129 km/val. greičiu.

Policijos pareigūnai prie automobilio vairo pamatė jau minėtą, praeityje aštuonis kartus už įvairius Kelių eismo taisyklių pažeidimus baustą, tris kartus teisės vairuoti transporto priemones netekusį, 1996 metais gimusį Turgelių seniūnijos gyventoją. Už pastarąjį pažeidimą jam ketvirtą kartą per neilgąjį, bet „spalvingą“ vairavimo stažą buvo atimta teisė vairuoti transporto priemonę vienam mėnesiui ir paskirta 229 eurų bauda.

Sistemingai teisės aktus ir kelių eismo taisykles pažeidžiantis, Šalčininkų rajono gyventojams ir policijos pareigūnams dėl nuolat daromų teisės pažeidimų pažįstamas, minėtas 1996 metais gimęs Turgelių seniūnijos gyventojas turėjo laiko susipažinti su Lietuvos Respublikos saugaus eismo automobilių keliais įstatymu, o būtent jam aktualiu, šio įstatymo 24 straipsnio 8 punktu, kur kalbama apie teisės vairuoti transporto priemones atėmimą ir gražinimą, praneša Šalčininkų r. policija.

Taigi policijos pareigūnai šio straipsnio „herojui“ turi „linksmąją žinią“ - jam, kaip asmeniui, iš kurio pagal įstatymus teisė vairuoti transporto priemones buvo atimta keturis kartus (pagal įstatymą pakanka trijų kartų), teisė vairuoti transporto priemones bus gražinta ne anksčiau nei po dešimties metu.

Šalčininkų policijos pareigūnai dėkoja vietos gyventojams už aktyvią pagalbą užkardant šiurkščius kelių eismo taisyklių pažeidimus.

Šalčininkų r. policijos viršininkas Andžejus Grudinskis delfi sakė, kad tai jau antras piktybinis vairuotojas Šalčininkų r., kuriam teisė vairuoti atimta dešimčiai metų.

Savo Facebook paskyroje „gaidelis“ netgi įsidėjęs nuotrauką, kurioje jis užfiksuotas prie mobiliojo greičio matuoklio, „trikojo“, užrašas prie nuotraukos rusiškas „Priviet, kenty“ (sveiki, draugeliai - žodžio „kenty“ lietuvių kalboje nėra, tai Rusijos nusikaltėlių žargonu reiškia maždaug „draugelius“).