Iš automobilių išlipę keturi asmenys ištraukė vyrą iš automobilio, sumušė bei daiktu, panašiu į pistoletą, iššovė kelis kartus šalia.

Užpuolikai pagrobė įvairius daiktus, pinigus ir dokumentus. Nuostolis apie 17 tūkst. eurų.

Sužalotas vyras nelaukė greitosios pagalbos ir pats nuvažiavo į ligoninę Vilniuje. Ten nustatyta, kad vyrui smarkiai sudaužyta galva, veidas, žaizdos blauzdoje, sulaužytas šonkaulis, pradurtas plautis.

Vilniaus apskrities policijos Komunikacijos poskyrio vyresnysis specialistas Tomas Bražėnas BNS sakė, kad apie apiplėšime sužalotą žmogų policijai pranešė ligoninės, į kurią kreipėsi nukentėjusysis, medikai.

„Pagal pirminę informaciją, jis atvažiavo Vilniuje į ligoninę, kreipėsi dėl sužalojimo, dėl sumušimų ir tada sostinės policija gavo pranešimą iš ligoninės, kad yra sužalotas asmuo ir policijoje automatiškai buvo užregistruotas įvykis ir pradėtas tyrimas“, – sakė jis.

Pasak jo, iš pradžių informaciją apie įvykį suteikė pats nukentėjusysis, vėliau atsirado ir daugiau įvykį mačiusių liudininkų.

Nors Vilniaus policijoje šiuo metu yra pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl sužalojimo ir galimo apiplėšimo, tačiau įtariamas nusikaltimas buvo įvykdytas Kauno apskrityje, todėl, anot T. Bražėno, antradienį bus sprendžiama, kurios apskrities policija vykdys tolimesnį tyrimą.