Vėlų balandžio 27-osios vakarą Radviliškio rajono policijos komisariato pareigūnai buvo iškviesti į jų mieste esančią S. Dariaus ir S. Girėno gatvę nutraukti muštynių. Tačiau atvykę pareigūnai pamatė, kad jokių muštynių čia nėra, tik du praeiviai bando sutramdyti vaikiną, kuris jiems iš visų jėgų priešinasi. Paaiškėjo, kad radviliškiečius pašiurpino jų išvystas vaizdelis, kai vėsų vakarą visiškai nuogas vaikinas siautėjo po gatvę - įlenkė čia stovinčio automobilio „BMW 320D“ dureles, po to nulaužė parduotuvės durų rankeną. Policijos pareigūnai vaikino drabužius rado šalia prekybos centro, ant žemės. Nuogalius buvo visai neadekvatus, pareigūnams su juo susikalbėti nepavyko, vaikinas dantimis žalojo savo kūną.

Buvo nustatyta, kad tai – 22 metų Radviliškio gyventojas. Jis buvo blaivus. Kilo įtarimas, ar nebus pavartojęs narkotinių medžiagų? Tačiau Radviliškio ligoninėje atliktas testas narkotinėms medžiagoms organizme nustatyti buvo neigiamas. Tada pareigūnai vaikiną atvežė į Šiaulių psichiatrijos kliniką ir po medikų apžiūros išgirdo, kad jam gydymas nereikalingas.

Kadangi buvo nuspręsta, kad vaikinui medikų pagalba nereikalinga, jis buvo uždarytas į areštinę. Kitą dieną tyrėja jam pareiškė įtarimą dėl viešosios tvarkos pažeidimo. Tačiau radviliškietis savo elgesio paaiškinti negalėjo, nes nieko neprisiminė – nei kaip nusirengė, nei kaip apgadino svetimą turtą. Paskutiniai prisiminimai buvo apie tai, kaip jis, sumanęs išbandyti psichotropinių medžiagų poveikį, telefonu susirado LSD pardavėją, už 15 eurų nusipirko šios medžiagos lapelį ir jį suvartojo.

Poveikis buvo toks, kad vaikinas jo net neprisiminė, o košės prisivirė daug. Dabar jo tėvai rūpinasi sūnaus padarytos žalos atlyginimu, o jam pačiam pradėta baudžiamoji teisena.

Iki šiol nuogalius su policija nėra turėjęs reikalų, apibūdinamas kaip tvarkingas, universitete studijuojantis (ar jį jau baigęs) jaunuolis.