Tačiau po keleto minučių atskubėjus policijai ir greitajai pagalbai visureigio vairuotojo įvykio vietoje jau nebuvo – jis pasišalino.

Sprendžiant pagal ratų pėdsakus šalikelėje, „Belmonto“ laisvalaikio komplekso link važiavęs „Mercedes GL 350“ nuvažiavo nuo kelio, važiuodamas šalikele trenkėsi į medį, tada, manoma, vertėsi, pametė vieną galinį ratą, užlėkė ant asfalto, čia dar pažėrė detalių, atvirto ant ratų ir sustojo skersai gatvės, galu užšokęs ant atitvaro.

Neabejojama, kad vairuotojas sužalotas: automobilio salone pritaškyta kraujo, kruvina ir vairuotojo durelių rankenėlė. Vairuotojas tikriausiai dar bandė judinti išlaužtą ratą, gulintį šalikelėje, nes jis irgi kruvinas.

Automobilis registruotas įmonės „Vordana“, kuriai priklauso netoliese esantis „Belmonto“ laisvalaikio kompleksas, vardu. Ši bendrovė, kuri užsiima ne tik restoranų verslu, bet ir brangių objektų statybomis sostinės centre, priklauso žinomam verslininkui Anuprui Mišeikiui. Sudaužytame visureigyje liko A. Mišeikio finansiniai dokumentai.

Po avarijos A. Mišeikio telefonas buvo išjungtas, verslininko, kuris galimai vairavo visureigį, ieško policija.

Panašią avariją A. Mišeikis Belmonto g. buvo sukėlęs ir 2011 m. Tąsyk, vairuodamas visureigį „Land Rover Range Rover“, pramogų ir poilsio centro „Belmontas“ savininkas dingo po virtinės avarijų: visureigis trenkėsi į sunkvežimį, paskui kliudė Seimo nario Juliaus Dautarto „Volvo“, nuvertė du kelio ženklų stulpus ir galiausiai su tokia jėga trenkėsi į gelžbetoninį elektros stulpą, kad šis nuskriejo keletą metrų ir perlūžo. A. Mišeikis iš avarijos vietos pabėgo pėsčiomis. Policijai po to jo nepavyko surasti, dėl jo paieškos pareigūnai netgi kreipėsi į visuomenę. Tik tada verslininkas atvyko į policiją.

„Nuoširdžiai gailiuosi ir tai man yra didžiulė gyvenimo pamoka, atsiprašau teismo, atsiprašysiu dar kartą nukentėjusiųjų“, - teisme sakė A. Mišeikis. Vilniaus miesto 3 apylinkės teismas tąsyk jam už pasišalinimą iš eismo įvykių teismas skyrė 20 parų arešto bausmę. Vairuotojo pažymėjimo jis buvo netekęs jau anksčiau, kai atsisakė tikrintis girtumą.

A. Mišeikis praeityje buvo išgarsėjęs ir dėl kitos istorijos – Vilniaus nusikaltėlių gauja ketino jį pagrobti, kankinti ir, gavę jo namų signalizacijos bei seifo kodus, pagrobti milijonus. Bet pakeliui į suplanuoto pagrobimo vietą nusikaltėlius sučiupo Vilniaus policijos kriminalistai.