Kovo 31 d., apie 16 val. 55 min., Vilniuje, Rinktinės g., buvo sustabdytas automobilis „Mazda 626“, kurį vairavo vyras (gim. 1981 m.).

Automobilio salone rasta ir paimta 50 folijos lankstinukų su šviesios spalvos milteliais (įtariama, kad tai narkotinės medžiagos). Pas automobilio keleivį (gim. 1985 m.) rastas ir paimtas vienas folijos lankstinukas su šviesios spalvos milteliais (įtariama, kad tai narkotinė medžiaga).

Abu vyrai uždaryti į areštinę.

Tą pačią dieną, apie 0 val. 35 min., Vilniaus r., kelio Naujoji Vilnia–Rudamina–Paneriai 16-ame km, buvo sustabdytas automobilis „Audi A6“, kurį vairavo vyras (gim. 1987 m.).

Automobilio salone rasta bei paimta 21 folijos lankstinukas su šviesios spalvos milteliais ir du polietileniniai maišeliai su baltos spalvos milteliais (įtariama, kad tai narkotinės medžiagos) bei svarstyklės, keturi švirkštai ir vienas šovinys.

Automobilio vairuotojas ir kartu važiavęs keleivis (gim. 1991 m.) uždaryti į areštinę.

Abu įvykiai tiriami.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)