Policija praneša, kad 2019 m. gegužės 6 d., apie 21 val., Vilniuje, Žirmūnų g., prekybos centre, prie laiptų pirmame aukšte, be sąmonės buvo rastas vyras (gimęs 1984 m.). Įvykio vietoje aptikta daug kraujo ir grumtynių pėdsakų.

Atvykę medikai nukentėjusįjį su galvos trauma dar gaivino, tačiau 22 val. 12 min. konstatuota jo mirtis.

Delfi pavyko sužinoti, kad tą vakarą policija gavo prekybos centro „Iki“ esančio Žirmūnų gatvėje apsauginio pranešimą, kad prie įėjimo į restoraną „Čili pica“ buvo sumuštas 30-metis vyras.

Pasirodo, kad bendroje laiptinėje tarp dviejų vyrų įvyko konfliktas, vyriškiai susistumdė ir vienas jų buvo nustumtas per turėklus iš antro aukšto.

Įtariamasis (gimęs 1986 m.) nuo pareigūnų pasislėpė, tačiau, pasitelkus gausias policijos pareigūnų pajėgas ir visuomenės pagalbą, vyras surastas ir sulaikytas. Jam paskirta griežčiausia kardomoji priemonė – suėmimas.

Už tokį nusikaltimą numatyta laisvės atėmimo bausmė nuo septynerių iki penkiolikos metų.

Ikiteisminį tyrimą organizavo ir kontroliavo Vilniaus apygardos prokuratūros 1-ojo baudžiamojo persekiojimo skyriaus prokurorai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)