Klaipėdos apskrityje tokių įvykių metu jiems teko darbuotis 93, Vilniaus – 66, Kauno – 58, Panevėžio – 58, Šiaulių ir Utenos – 47, Tauragės – 32, Telšių – 31, Marijampolės – 22, Alytaus – 17 kartų.

17.08 val. buvo gautas pranešimas, kad Ukmergėje, Kęstučio aikštėje, ant važiuojamosios kelio dalies nukrito pastato stogas ir prispaudė moterį. Atvykę medikai konstatavo jos mirtį. Ugniagesiai supjaustė nukritusį stogą ir patraukė jį nuo važiuojamosios kelio dalies, taip pat sutvarkė likusią pavojingai kabančią stogo dalį. Įvykio metu buvo apgadintas ir šalia stovėjęs maršrutinis autobusas, praneša Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas.

21.55 val. Šakių rajone, Šilgalių kaime, automobilis atsitrenkė į nuvirtusį ant kelio medį ir apvirto ant stogo. Automobilyje prispaustų žmonių nebuvo, jie išlipo patys. Ugniagesiai automobilį atvertė ir ištraukė ant kelio, o medį supjaustė ir sutvarkė kelio dangą.

Apie 19 val. Elektrėnų savivaldybėje, Abromiškių kaime, medis užvirto ant automobilio „Mercedes Benz“. Ugniagesiai medį patraukė.

20.45 val. Klaipėdoje, Sausio 15-osios gatvėje, medis užvirto ant automobilių „Renault Megane“, „Peugeot 207“ ir „Toyota Prius“. Atvykę ugniagesiai medį supjaustė ir pašalino nuo automobilių.

Iš viso šiemet ugniagesiai gelbėtojai 838 kartus vyko šalinti ant kelių ir automobilių nugriuvusių medžių.