Pirminiais duomenimis, apie 20 val. sostinėje susidūrė trys transporto priemonės: „Land Rover“ visureigis, „Toyota“ ir autobusas. Anot policijos, galimai neblaivi moteris sukėlė avariją.

Liudininkų teigimu, moteris vairuodama „Land Rover“ visureigį rėžėsi į priešais ją važiavusį autobusą, nuo smūgio ji iššoko į priešpriešinio eismo juostą ir kaktomuša trenkėsi į „Toyota“ automobilį. Žmonių teigimu, moteris buvo traukiama iš sudaužytos transporto priemonės.

Policijos duomenimis, avarijos metu žmonės nebuvo sužaloti. Avariją sukėlusi moteris išgabenta į policijos komisariatą, pasirodo, ji atsisakė pasitikrinti blaivumą. Kaip teigia liudininkai, moteris buvo akivaizdžiai neblaivi, dar prieš sukeldama avariją ji blaškėsi su mašina po automobilių stovėjimo aikštelę.

Moteris šiuo metu yra sulaikyta, naktį jai teks praleisti areštinėje.

Įvykis tiriamas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (86)