Į įvykio vietą išsiųstos Klaipėdos apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Kretingos priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos.

Informacija apie įvykį perduota Klaipėdos greitosios medicinos pagalbos stočiai, Klaipėdos apskrities vyriausiam policijos komisariatui.

Pirminiais duomenimis, susidūrė „Citroen C3“ ir krovininis automobilis.

Atvykus gelbėtojams paaiškėjo, kad per avariją prispausti trys žmonės.

Kelias į Palangą nuo Kretingos pusės yra uždarytas. Žmonėms patariama apvažiuoti eismo įvykio vietą per Pryšmančius.

Papildyta 08.36 val.: Policijos departamentas praneša, kad žuvo 41 metų moteris. Pareigūnai patikslino, kad avarija įvyko magistraliniame kelyje A-11, ties Kvecių kaimu.

Eismo įvykio metu žuvo lengvojo automobilio vairuotoja. Kartu važiavusi priekyje sėdėjusi moteris buvo sužalota. Pirminiais duomenimis, sužalojimų neišvengė ir automobilio gale buvęs nepilnametis.

Pirminiais duomenimis, eismo įvykis galėjo įvykti dėl slidžios kelio dangos.

Neoficialiais duomenimis, žuvusioji – Palangos savivaldybės darbuotoja.

Vėliau policija pranešė, kad 1978 m. gimusios moters vairuojamas automobilis „Citroen C3“ dėl slidžios kelio dangos išslydo į priešpriešinio eismo juostą ir susidūrė su sunkvežimiu „Mercedes Benz“, kurį vairavo blaivus 1961 m. gimęs vyras. Įvykio vietoje žuvo automobilio „Citroen C3“ vairuotoja. Keleiviai - 2010 m. gimęs vaikas ir 1963 m. gimusi moteris - gydomi ligoninėje.