Kaip pirmadienį pranešė Marijampolės apskrities policija, prieš vidurdienį gautas Marijampolės pataisos namų Kybartų sektoriaus pranešimas, kad lengvajame automobilyje „Toyota Prius“ rasta draudžiamų daiktų: metalinė teleskopinė lazda, vienas metalinis kastetas, viena pypkė su galimai narkotinių ar psichotropinių medžiagų likučiais, viena cigaretė, kurioje galimai yra narkotinių ar psichotropinių medžiagų, plastikinis butelis su skaidriu skysčiu, skleidžiančiu alkoholio kvapą, vienas pakelis cigarečių su rusiškomis banderolėmis, vienas polietileninis maišelis su baltos spalvos milteliais, galimai narkotine ar psichotropine medžiaga.

Automobilį vairavo 1974 metais gimęs Vilniaus rajono gyventojas (gim. 1974 m.), kartu važiavo 1999 metais gimusi vilnietė (gim. 1999 m.) ir 1996 metais gimęs Trakų rajono gyventojas.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotikais.

Policijos duomenimis, šie asmenys buvo atvykę į pasimatymą ir nuteistajam jų perduodamuose daiktuose buvo rasta galimai narkotinių medžiagų, todėl buvo patikrintas ir automobilis.