Vilniaus policija DELFI informavo, kad automagistralėje Vilnius-Kaunas įvyko eismo įvykis. Informuojama, kad abi juostos blokuojamos.

Pirminiais duomenimis, avarijos metu žmonės nenukentėjo. Visgi, policija informavo, kad eismas yra apsunkintas ties Rykantų miesteliu.

Avarija automagistralėje Kaunas-Vilnius

Kaltininkas plikledis

Įvykio vietoje DELFI pavyko pakalbinti mikroautobuso VW vairuotoją, kuris teigė, kad dėl masinės avarijos kaltas plikledis ir kitų vairuotojų didelis važiavimo greitis.

Vyras pasakojo, kad jį sumėtė dėl plikledžio (važiavo 60 km/val. greičiu), tada jis rėžėsi į atitvarus ir sustojo antroje eismo juostoje. Anot jo, kitas automobilis rėžėsi į jį ir nuo smūgio nuvertė ant vienaašio tralo vežtą automobilį. Kaip paaiškėjo, kiti automobiliai nespėjo sustoti ir patys taip pat pateko į masinę avariją.

Į įvykį pateko kariškiai

Pasirodo, kad į avariją pateko ir į batalioną savo asmeniniu automobiliu važiavę Lietuvos kariuomenės kariai. Jų automobilis buvo stipriai apgadintas. Paaiškėjo, kad būtent kariškių automobilis dideliu greičiu rėžėsi į antroje juostoje sustojusį VW su vienaašiu tralu.

Įvykio vietoje kariškiai pranešinėjo atsakingiems asmenims, kad vėluos prisistatyti į tarnybos vietą. Kiek vėliau paaiškėjo, kad trys kariškiai buvo nugabenti į ligoninę apžiūrai.