Sausio 19 d., apie 14.04 val., policija gavo pranešimą, kad Vilniuje, Saltoniškių ir T. Narbuto g. sankryžoje, akivaizdžiai apsvaigusi moteris (gimusi 1983 m.), vairuodama automobilį BMW, nepasirinko saugaus važiavimo greičio, laiku nepastebėjo priekyje prieš sankryžą sustojusio kito automobilio ir atsitrenkė į jį (vairuotojas gim. 1990 m.). Eismo įvykio liudininkai teigė, jog BMW vairuotoja yra galimai apsvaigusi nuo alkoholio, elgiasi neadekvačiai. Tikrintis alkotesteriu moteris atsisakė, o tai prilyginama vairavimui, kai girtumas viršija pusantros promilės.

Vairuotoja buvo sulaikyta ir atvežta į policiją. Atidarius tarnybinio automobilio skyrių, kur vežami sulaikytieji, paaiškėjo, kad moteris pakeliui visiškai nusirengė, ant jos neliko nė menkiausio drabužio.

Pareigūnui paklausus „apsirengsite ar sėdėsite nuoga?“, moteris pareiškė, kad bus nuoga. „Nuoga ir eisite?“ – paklausė policininkas. „Aha“, – atsakė sulaikytoji.

Išlipusi iš tarnybinio automobilio moteris nusikeikė: „B..., kaip šalta“. Jos dėmesį iškart patraukė ant grindinio besivoliojęs Selo kompaktinis diskas. Moteris jį šveitė į sieną palydėdama keiksmais.

Vidiniame kieme vedama prie pastato BMW vairuotoja keikėsi, spjaudėsi. Prie durų ji vėl pamatė diską, kurį ką tik metė, paėmė jį ir dar kartą metė: „Suknistas tu py...e, eik tu n...!“ Tada kreipėsi į policininką: „Ne tau sakau, aš Selui sakau.“ Ir spyrė į duris.

Tuo metu ją pastebėjo tame pačiame pastate esančios areštinės gyventojai ir per langus ėmė šaukti: „Oooooo!“ Moters tai nė kiek nesuglumino, ji atsisuko į langus, iškėlė rankas ir kreipėsi į žiūrovus: „Okei, chebra, na, ir ką?“

Moteriai pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vairavimo apsvaigus. Kilus abejonių dėl jos psichinės sveikatos, moteris perduota medikams.

Policijos vadovybė aiškinasi, kaip vaizdo įrašas atsirado internete. Pirmadienį sostinės policija išplatino pranešimą, kuriame rašoma: „Kadangi pristatymo į policijos įstaigą metu pilietė elgėsi neadekvačiai, naudojo necenzūrinius žodžius, nusirengė drabužius ir atsisakė juos apsivilkti, pareigūnai šiuos veiksmus filmavo, kad tyrimo metu būtų tinkamai įvertintos įvykio aplinkybės. Dėl į viešą erdvę patekusios filmuotos medžiagos ir pareigūnų veiksmų Vilniaus apskrities VPK pradėtas tarnybinis patikrinimas.“