Pranešimas apie avariją buvo gautas pirmadienį 7.53 val. skubiosios pagalbos tarnybų telefono numeriu 112.

Vilniaus policija informavo, kad skaudžiai susidūrė sunkvežimis su lengvuoju automobiliu. Anot pranešėjo, automobilis nuo smūgio palindo po sunkvežimiu, o transporto priemonėje liko įkalinta vairuotoja.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento atstovė spaudai DELFI pranešė, kad 8.47 val. gelbėtojai išlaisvino sumaitoto ir prispausto automobilio vairuotoją.

Mirė ligoninės priėmime

Sunkios būklės moteris buvo skubiai nugabenta į ligoninę. Policijos departamentas informavo, kad nelaimėlė gydymo įstaigos priėmimo skyriuje mirė. Pranešimas dėl mirties buvo gautas 9 val. 50 min.

Pasirodo, kad moteris (gim. 1971 m.) vairuodama „Citroen“ automobilį išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir rėžėsi į sunkvežimį MAN.

Sunkiasvorės transporto priemonės vairuotojas pasakojo, kad po stipraus smūgio lengvasis automobilis dar ir užsidegė, jis panaudojęs keturis gesintuvus užgesino liepsnas dar iki ugniagesiams atvykstant.

Pirminiais duomenimis, sužalotoji, kol dar buvo įkalinta transporto priemonėje, buvo sąmoninga, visgi, medikams jos gyvybės nepavyko išgelbėti.

Į įvykio vietą buvo išsiųstos Vilniaus priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija apie įvykį perduota Vilniaus greitosios medicinos pagalbos stočiai, Vilniaus apskrities vyriausiajam policijos komisariatui.

Įvykis tiriamas.