Greitosios medicinos pagalbos (GMP) automobilis, kuriuo buvo tempiamas sugedęs kitas GMP mikroautobusas, iš Kalvarijų g. pasuko į Konstitucijos pr. O maždaug 50 metų moteris pėsčiųjų perėjoje sumanė perbėgti tarp šių automobilių ir nepamatė, kad tarp jų ištemptas maždaug penkių metrų ilgio trosas. Tempiamo automobilio vairuotojas dar bandė pristabdyti, bet pėsčiosios tai neišgelbėjo – moteris užkliuvo už troso, krito ir susižalojo galvą.

Į įvykio vietą atskubėjo trečias GMP automobilis – medikai pėsčiajai pagalbą suteikė vietoje, į ligoninę jos vežti neprireikė.

Tačiau įvykio vietoje dar tebedirbant policininkams ir medikams, apie 18.50 val., sankryžoje įvyko dar viena avarija – susidūrė moterų vairuojami automobiliai BMW ir „Ford Focus“. Medikai, tvarstę pėsčiosios galvą, nubėgo prie susidūrusių mašinų, bet paaiškėjo, kad žmonės nenukentėjo.

Automobiliai susidūrė, kai BMW vairuotoja iš Kalvarijų g. suko į kairę, į Konstitucijos pr. ir nepraleido tiesiai važiavusio „Ford“. Tikėtina, kad vairuotojų dėmesį išblaškė pirmosios avarijos vaizdai.