Policija informavo, kad apie 9 val. 20 min. Lazdijų r., Vainiūnų k., vyro (gim. 1963 m.) vairuojamas automobilis „Suzuki Grand Vitara“, priklausantis Valstybinei teritorijų planavimo ir statybos inspekcijai, dėl slidžios kelio dangos, nuvažiavo nuo kelio į griovį.

Eismo įvykio metu buvo apgadintas automobilis, bei nukentėjo keleivis (gim. 1970 m.).

Taip pat apie 9 val. 55 min. Lazdijų r., Ročkių k., nuo kelio nuvažiavo automobilis „Peugeot“. Pirminiais duomenimis, nukentėjo vairuotoja ir keleivis, kurie dėl krūtinės ląstos sumušimo išvežti į Alytaus ligoninę.

Apie 10 val. Lazdijų r., Papalazdijų k. , nuo kelio nuvažiavo ir apsivertė automobilis „VW Passat“. Vairuotoja (gim. 1991 m.) skundėsi galvos skausmu, ji išvežta į Lazdijų ligoninę.

Neapsieita be mirčių

Apie 8 val. 35 min. Varėnos r., Varėnos sen., Babriškių k., įvyko kraupi avarija.

Pirminiais duomenimis, automobilis „Audi A6“, vairuojamas vyro (g. 1958 m.) dėl slidžios kelio dangos, išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su prieš priešais atvažiuojančiu automobiliu „Toyota“, vairuojamu vyro (g. 1971 m. ).

Eismo įvykio metu žuvo, „Audi“ automobilio keleivė (gim. 1980 m.) sėdėjusi gale. Taip pat įvykio metu nukentėjo „Audi“ automobilio vairuotojas ir kita šio automobilio keleivė (gim. 1960 m.). Nukentėjo ir „Toyota“ automobilio vairuotojas ((gim. 1971 m.) jam nustatyta 0.32 prom. alkoholio) ir šio automobilio keleivė (gim. 1971 m.). Visi eismo įvykio metu nukentėję asmenys išvežti į gydymo įstaigas.

Be viso to apie 10 val. Vilniaus kel., Mašnyčių k., Viečiūnų sen., Druskininkų sav., automobilis „Opel Zafira“, vairuojamas vyro (gim. 1961 m.) dėl staiga pablogėjusios sveikatos būklės, nuvažiavo nuo kelio į šalikelės griovį. Vairuotojui buvo konstatuota mirtis.