Policija pranešė, kad gruodžio 2 d., apie 21 val. 25 min., Vilniuje, Sausio 13-osios g., prie parduotuvės „Lidl“, tyrimo metu nenustatytas jaunuolis mėtė sniego gniūžtes į viešojo transporto stotelėje stovinčią merginą (gimusią 1999 m.), o nepataikęs priėjo nukentėjusiajai iš nugaros ir kartą kumščiu sudavė į galvą.

Pareigūnai nustatė, kad šią nusikalstamą veiką galimai padaręs jaunuolis pėsčiomis ėjo nuo Karoliniškėse esančios parduotuvės „Norfa“ požeminės perėjos link.

Vaizdo įraše užfiksuotas jaunuolis yra apie 1,75 cm ūgio, apie 18-30 m. amžiaus, vidutinio kūno sudėjimo. Vilkėjo mėlyną striukę su gobtuvu, mūvėjo tamsias kelnes, avėjo rudos spalvos „Timberlake“ tipo batus, ant nugaros užsidėjęs tamsią galimai sportinę-laisvalaikio kuprinę su raudona kišenėle. Jaunuolis kalbėjo su akcentu.

Policijos pareigūnai prašo visuomenės pagalbos ‒ asmenis, ką nors žinančius apie šio įvykio aplinkybes ar atpažinus nusikalstamą veiką galimai padariusį jaunuolį, susisiekti su Vilniaus miesto penktojo policijos komisariato Veiklos skyriaus vyriausiuoju tyrėju Tomu Jankausku, tel. 8 602 20699, el. p. tomas.jankauskas1@policija.lt arba paskambinti skubios pagalbos telefonu 112.