Per keturias paras, spalio 31–lapkričio 3 d., policijos pareigūnai išaiškino 141 neblaivų vairuotoją, 60 iš jų girtumas viršijo 1,5 prom., 22 vairuotojai pasišalino iš eismo įvykio vietos, nustatytas 141 teisės vairuoti neturintis asmuo, vairavęs transporto priemones, išaiškinta 12 pavojingo ir chuliganiško vairavimo atvejų.

Ketvirtadienį, spalio 31 d., užregistruoti 9 eismo įvykiai, kuriuose sužeisti 9 žmonės, sužeisti 5 pėstieji, 3 žmonės nukentėjo pėsčiųjų perėjose, partrenktas į kelią neleistinoje vietoje įbėgęs nepilnametis pėsčiasis, sužeista moteris, kurią einančią šaligatviu, kliudė į namo kiemą įvažiuojantis automobilis. Partrenkta dviratininkė, kuri, važiuodama kelkraščiu, įvažiavo į kelio važiuojamąją dalį.
Nepasirinkus saugaus važiavimo greičio, vairuotojo nesuvaldytas automobilis priešpriešinėje eismo juostoje kaktomuša susidūrė su kitu automobiliu, įvyko du susidūrimai sankryžose, vairuotojams nesilaikant važiavimo pirmenybės taisyklių.

Vėlinių penktadienį, lapkričio 1 d., taip pat užregistruoti 9 eismo įvykiai, juose nukentėjo 12 žmonių. Daugiausia eismo įvykių įvyko dėl vairuotojų skubėjimo, neatidaus vairavimo ir nepasirinkto saugaus važiavimo greičio. Nepasirinkus saugaus važiavimo greičio ir vairuotojams nesuvaldžius automobilių, įvyko 6 eismo įvykiai, nuo kelio nuvažiavo 4 automobiliai, du apvirto, vienas įvažiavo į griovį ir atsitrenkė į medį, dar vienas – užvažiavo ant kelio saugumo salelės, kitas atsitrenkė į tvorą, įvyko du susidūrimai kaktomuša, vienas toks susidūrimas įvyko neatsargaus lenkimo metu. Dar viename įvykyje buvo sužeisti žmonės, vairuotojai neatsargiai apsisukinėjant ir nepraleidus pagrindiniu keliu tiesiai važiavusio automobilio. Dėl važiavimo pirmenybės taisyklių nesilaikymo įvyko du susidūrimai, vairuotojams sukant į kairę, viename tokiame įvykyje sužeistas automobilio nepraleistas nepilnametis motociklo vairuotojas.

Šeštadienį, lapkričio 2 d., policija užregistravo 8 eismo įvykius, kuriuose nukentėjo 8 žmonės. Du neblaivūs vairuotojai sukėlė eismo įvykius, nesuvaldę vairuojamų automobilių ir nuvažiavę nuo kelio, Mažeikiuose neblaivi vairuotoja (1,30 prom.), įvažiavusi į priešpriešinę eismo juostą kaktomuša susidūrė su kitu automobiliu, Šiaulių r., magistraliniame kelyje Panevėžys–Šiauliai, neblaivus vairuotojas (2,09 prom.) nesuvaldė automobilio, kuris nuvažiavo nuo kelio ir apvirto, įvykio metu sužeistas 4 metų keleivis. Dėl neatidaus manevravimo persirikiuojant, įvyko du eismo įvykiai. Nepasirinkusi saugaus važiavimo greičio, jauna vairuotoja trenkėsi į sustojusį automobilį, kuris nuo smūgio atsitrenkė į kelio ženklą, o įvykį sukėlęs automobilis susidūrė su šalia važiavusiu automobiliu.

Šeštadienį nukentėjo 3 pėstieji, kuriuos automobiliai partrenkė pėsčiųjų perėjose. Sekmadienį, lapkričio 3 d., užregistruoti 7 eismo įvykiai, du įvykius sukėlė neblaivūs vairuotojai, Alytaus r., krašto kelyje Antakalnis–Jėznas–Alytus–Merkinė, teisės vairuoti neturintis, neblaivus (1,95 prom.) vyras nesuvaldė automobilio, kuris nuvažiavo nuo kelio ir apvirto. Panašus eismo įvykis įvyko magistraliniame kelyje Panevėžys–Pasvalys–Ryga, kuomet neblaivaus Vokietijos piliečio (2,48 prom.) nesuvaldytas automobilis nuvažiavo nuo kelio, nulaužė kelio ženklą ir apvirto.

Sekmadienį įvykiuose sužeisti 3 pėstieji, automobilių stovėjimo aikštelėje automobilis kliudė moterį ir iš vietos išvažiavo, dar vieną moterį kliudė pradėjęs važiuoti automobilis. Klaipėdos r., Derceklių k., automobilis užvažiavo ant žmogaus, gulėjusio kelyje, vyras nevilkėjo rūbų su šviesą atspindinčiais elementais, neturėjo atšvaitų, ir kelyje buvo nematomas. Kartu šalia buvęs kitas pėsčiasis buvo neblaivus ir dėl viešosios tvarkos pažeidimo buvo pristatytas į policijos komisariatą.