Policija praneša, kad lapkričio 1 d. apie 10.15 val. Radviliškio rajone esančiame Grinkiškio miestelyje, Tilto gatvėje, blaivus vyras, gim. 1963 m., vairuodamas automobilį „Honda“, nepasirinkęs saugaus greičio ir išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą. „Honda“ susidūrė su automobiliu „Daihatsu“, kurį vairavo blaivus vyras, gim. 1940 m.

Automobilio „Daihatsu“ vairuotojas dėl dešinės kojos girnelės lūžio, krūtinės sumušimo, po medikų apžiūros Respublikinėje Šiaulių ligoninėje, gydomas traumatologijos skyriuje.

Taip pat eismo įvykio metu nukentėjo „Daihatsu“ automobilyje važiavusi keleivė, gim. 1944 m., kuri dėl dviejų šonkaulių lūžių, po medikų apžiūros Respublikinėje Šiaulių ligoninėje, gydoma traumatologijos skyriuje. Automobilio „Honda“ vairuotojas neapklaustas, nesulaikytas.

Apie 13.55 val. Kupiškio rajone, kelyje Kupiškis-Vabalninkas-Biržai, ties 3,110 km., automobilis „Toyota Avensis“ vairuojamas vyro (gim. 1944 m.) gyv. Vilniuje, išvažiavo iš šalutinio kelio (Kupiškis-Miliūnai-Gudgalys) į pagrindinį (Kupiškis-Vabalninkas-Biržai) ir susidūrė su pagrindiniu keliu važiuojančiu automobiliu „VW Passat“, kuri vairavo moteris (gim. 1998 m.).

Į Panevėžio Respublikinės ligoninės priėmimo skyrių pristatyta „VW Passat“ keleivė (gim. 1951 m.) gyvenanti Kupiškio rajone. Moteriai nustatytas krūtinės kairės pusės sumušimas, 6,7 šonkaulio lūžimai, kairės rankos 5 piršto sumušimas, po apžiūros išleista į namus.

Vairuotojai nustatytas kairiojo peties ir riešo sumušimas, pilvo sumušimas, paguldyta stebėjimui.