Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto antrojo policijos komisariato pareigūnai sulaikė vyrą, įtariamą narkotinių medžiagų platinimu. Penkiasdešimt vienerių metų vyras atsidūrė areštinėje.

Sulaikytas netikėtai

Ketvirtadienį (spalio 24 d.) Vilniuje, netoli Gariūnų turgavietės, degalinėje, komisariato pareigūnai, į pagalbą pasitelkę kaukėtus Viešosios tvarkos valdybos Mobilios kuopos pareigūnus, sulaikė vyrą, įtariamą narkotinių medžiagų disponavimu.

Nedelsiant buvo nuspręsta atlikti kratas vyro gyvenamojoje vietoje. Pareigūnus nustebino būsto apsauga ‒ namas aptvertas tvora ir saugomas iš visų pusių, kiekvienas namo kampas filmuojamas, kieme laksto palaidas kovinis šuo.

Kratos metu pareigūnai rado ir paėmė apie 400 g augalinės kilmės medžiagos - žolės, apie 100 g miltelių, įtariama, amfetamino ir 5 ginklus. Ginklai, anot policijos, iš dujinių buvo perdaryti į kovinius.

Pasirodo, kad dar ir prabangiame „Mercedes-Benz“ automobilyje pareigūnai rado medžiaginę juodą kaukę.

Šalia – buvęs viešnamis

Visai šalia sulaikyto asmens namų stovi didelis apleistas namas. Įtariamasis pareigūnams pasakojo, kad pastate buvo įsikūręs nelegalus viešnamis.

Vyras atsidūrė areštinėje, pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti arba neteisėto disponavimo labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu (Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 260 str. 1 d.), neteisėto disponavimo šaunamaisiais ginklais, šaudmenimis, sprogmenimis ar sprogstamosiomis medžiagomis (Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 253 str. 2 d.).

Teismas jau yra skyręs šiam penkiasdešimt vienerių metų vyrui 1 metų ir 8 mėn. laisvės atėmimo bausmę už analogišką nusikaltimą. Pasirodo, kad įtariamasis dienų bėgyje turėjo prisistatyti į komisariatą tam, kad būtų išvežtas atlikti bausmę įkalinimo įstaigoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (105)