Spalio 14 d. buvo gautas moters (gim 1975 m.) pranešimas, kad atėjusi į daugiabučio namo rūsį, esantį Vilkaviškyje, Birutės g., pastebėjo, kad nėra pakabinamos spynos ir iš sandėliuko vidaus pasigedo įvairių daiktų. Iš viso už 675 eurus.

Taip pat, tą pačia dieną gautas moters (gim. 1958 m.) pranešimas apie tai, kad atėjusi į daugiabučio namo rūsį, esantį Vilkaviškyje. Statybininkų g., rado praviras duris ir sandėliuko viduje pasigedo 7 vnt. dėžučių su svogūnais.

Atliekant procesinius veiksmus kreipėsi dar viena moteris (gim. 1946 m.), pranešdama apie tai, kad atėjusi į to paties daugiabučio namo rūsį pastebėjo praviras dviejų sandėliukų duris, kurios rakinamos įleidžiama spyna ir iš sandėliuko vidaus pasigedo įvairių daiktų (česnakų, bulvių, sulčių).

Spalio 14 d. tyrimo metu buvo nustatyta, kad Kauno AVPK pareigūnai, Kaune, Josvainių g., gyvenamojo namo kieme, prie automobilio „Renault Espace“ pastebėjo stovinčius du vyriškius (gim. 1984 m. ir 1979 m.), kur automobilio salone buvo surastos sukrautos įvairios dėžės su dėžėmis, (bulvės, svogūnai, česnakai), buitinė chemija.

Taip pat kartoninė dėžė su stikliniais vyno buteliais ir kitais įvairiais daiktais.

Įtariama, kad nusikalstamas veikas galimai galėjo įvykdyti minėti asmenys.