Socialiniame tinkle „Facebook“ pasklido sunerimusios šeimos pagalbos šauksmas: spalio 7 dieną dingo 24 metų dukra. Artimieji kreipėsi į policijos pareigūnus, šie spalio 8 dieną pradėjo merginos paiešką.

Išvažiavo automobiliu į parduotuvę

Moteris pranešė, kad apie 19.30 val. Biržų rajone dingo jos dukra. Ji iš namų išvažiavo sidabrinės spalvos automobiliu „Audi A4“. Anot feisbuke paskelbtos informacijos, išvažiavo į parduotuvę Vabalninko kaime ir dingo be žinios. Jos telefonas – neaktyvus.

Naujienų portalui lrytas.lt pavyko susisiekti su dingusiosios mama, ši atskleidė, jog dukra vis dėlto vyko susitikti su pažįstamu.

„Tik pasakė išvažiuodama: „Tuoj grįšiu.“ Jau paskui ji sakė, kad kažką suvalgė, pasijuto blogai ir viskas. Su ja dingo ryšys. Jai kažko davė“, – portalui lrytas.lt pasakojo merginos mama.

Policija

Rasta apsvaiginta bute

Ketvirtadienį policija informavo žiniasklaidos priemones, kad spalio 9 d., 18.10 val., pareigūnai surado dingusią merginą.

Pirminiais duomenimis, Panevėžyje, Danutės g., bute, kuris priklauso vyrui (gim. 1983 m.), buvo aptikta ieškoma mergina (gim. 1995 m.).

Į butą įsiveržę pareigūnai pamatė kraupų vaizdą – dingusioji buvo stipriai apsvaigusi nuo galimai narkotinių ar kitų psichiką veikiančių medžiagų. Įtariamasis, pasinaudojęs jos bejėgiška būkle, neteisėtai laikė savo auką įkalintą minėtame bute.

Įtariama, kad buvo mušama

Išlaisvinta mergina buvo nedelsiant išgabenta į VšĮ Respublikinę Panevėžio ligoninę. Gydymo įtaigoje jai nustatyta židininė smegenų hematoma, mergina gydoma intensyvios terapijos skyriuje.

Naujienų portalas lrytas.lt rašo, kad nukentėjusioji savo mamai ligoninėje patvirtino, jog buvo mušama. Visgi mergina daugiau nieko nepasakojo, ji negalėjo bendrauti.

Įtariamasis sulaikytas

Policija kol kas neatskleidžia duomenų apie įtariamąjį. Teigiama, jog jis sulaikymo metu buvo blaivus. Vyriškis uždarytas į areštinę. Šiuo metu yra pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto laisvės atėmimo.

Panevėžio policija neatmeta, kad, vykstant tyrimui, gali būti sulaikyta ir daugiau asmenų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (123)