Vilniaus pareigūnai pranešė, kad Ukmergės gatvėje, prie degalinės, nuo kelio nuvažiavo „Audi“ automobilis. Įvykio metu žmonės nenukentėjo.

Pasirodo, kad tai tik dalis „Audi“ ekipažo nuotykių sostinėje.

Neoficialiais duomenimis, automobiliu važiavę asmenys apsivogė vienoje prekybos centro „Akropolis“ parduotuvėje ir bandė pasišalinti.

Policijos pareigūnai teigia, kad šiuo metu aiškinamasi tiksli informacija.

Be viso to, pareigūnai gavo kelis pranešimus apie „Audi“ automobiliu bėgusių vyrų nuotykius.

Teigiama, kad „Akropolio“ automobilių stovėjimo aikštelėje buvo apgadintas automobilis. Bėgliai net nesustojo ir nuvažiavo toliau. Tai pat buvo pranešta ir apie įvykius Šeškinės, Ukmergės bei Paribio gatvėse. Pirminiais duomenimis, šiose gatvėse taip pat buvo apgadinti automobiliai.

Pasirodo, kad „Audi“ sustabdė tik smūgis į kalną prie degalinės esančios Ukmergės gatvėje.

Šiuo metu aiškinamasi kiek tiksliai transporto priemonių buvo apgadinta.

Taip pat renkami duomenys ir apie „Audi“ ekipažo nuotykius „Akropolyje“.

„Audi“ buvę žmonės pabėgo, bet pareigūnai rado pamestus dokumentus, pagal kuriuos tą pačią naktį buvo rastas automobilio savininkas. Jis teigė, kad jo mašiną kažkas pavogė. Tiesa, pradžioje sakė, kad automobilis buvo pavogtas Kalvarijų g., paskui ėmė pasakoti, kad „Audi“ pavogtas iš aikštelės prie „Akropolio“. Vyras buvo nuvežtas į Priklausomybės ligų centrą, kur paimti mėginiai tyrimui dėl apsvaigimo nuo narkotikų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)