Viktorijoje, Australijoje, pirmadienį lietuvė išgirdo palankų sau sprendimą. Po dviejų metų nelaisvės už gerą elgesį ji buvo išleista į laisvę. Tačiau net ir čia sugebėjo sužibėti. Teisėjas neslėpė, kad lietuvė teisme elgėsi tarsi princesė: buvo labai „pasikėlusi“, išpaikinta ir nesiskaitė su pareigūnais.

Tikrą narkotikų irštvą poros namuose pareigūnai rado prieš dvejus metus, tačiau tuomet sulaikytas ir į įkalinimo įstaigą pasiųstas buvo tik jos tuometinis mylimasis. 27-erių lietuvė mylimojo likimo valiai nepaliko – sąžiningai lankė kalėjime, rūpinosi ir, žinoma, toliau mėgavosi prabangiu gyvenimu.

Vieną dieną atvykusi aplankyti mylimojo kalėjime, ji pasiėmė ir „Chanel“ rankinę, kurioje, per neapsižiūrėjimą, buvo likę nemažas kiekis narkotinių medžiagų.

Teisme buvo patvirtinta, kad kažkada dar 21-erių lietuvaitė į Australiją atvyko kaip gabi studentė, tačiau jos gyvenimas pasisuko kita linkme.

„Mano požiūriu, jūs į Australiją atvykote kaip gabi studentė, bet galiausiai įsivėlėte į romantiškus santykius su ne tokiu doru žmogumi. Jis jus supažindino su narkotikais, pinigais, gyvenote aukštumoje. O dabar staiga atsidūrėte pačiame dugne – esate benamė, be pinigų… Tikiuosi, tėvai jus dar norės priglausti“, - karčiais žodžiais į lietuvę kreipėsi teisėjas.

Lietuvės tuometinio mylimojo namuose buvo rasta įvairiausių rušių narkotikų: metamfetamino, kokaino, ketamino, LSD, MDMA, steroidų ir kitų medžiagų.