Primename, vakar šalia Gaidelių žvyro karjero esančiame vandens telkinyje dirbo narai, mat šalia buvo rastas vaiko paspirtukas.

Vaiko ieškojo ne tik policijos pareigūnai, bet ir Šilutės aeroklubo lakūnai, medžiotojai, reabilitacijos „Gabrielius“ kolektyvas, savanoriai iš įvairių rajono vietų ir t.t.

Iki šiol paieškos bevaisės.

Primename, mažametis nuo 2019-09-10 apie 19.30 val. išėjo iš namų, Šilutės r., Gaidelių k., Malūnų g. 13, ir iki šiol negrįžo.

Minėtą dieną vaikas buvo su žaliais sportbačiais, pilkomis-melsvomis sportinėmis kelnėmis bei geltonais marškinėliais. Berniukas lieso kūno sudėjimo, apie 135 cm ūgio, plaukai rudi, trumpai apkirpti bliūdeliu, akys mėlynos, turi randą ties lūpa. Vaikas turi raidos sutrikimą, sunkiai kalba. Berniukas turi šviesiai žalios spalvos paspirtuką.

Gyventojus, žinančius apie dingusio vaiko buvimo vietą ar galinčius suteikti kitos naudingos informacijos, prašome pranešti tel. 86 700 60000 arba 112.

„Šiandien paieška tęsiama tiek vandenyje, tiek ant žemės“, – BNS sakė Tauragės policijos atstovė Greta Kęsminaitė.

Jos teigimu, paiešką vykdo ugniagesiai, policija, savanoriai.

Ugniagesiai gelbėtojai policijos pareigūnų prašymu berniuko ieško jau dvi dienas.

„Trečiadienį buvo išžvalgyta pati teritorija ir buvo apžiūrėtas pats žvyro karjeras, o paskui prisijungė Klaipėdos narai. Tada buvo nutarta vykti prie šalia esančio tvenkinio, tačiau atlikus žvalgybą po vandeniu ir vandens telkinio paviršiuje berniukas buvo nerastas ir mūsų pajėgos buvo atšauktos“, – BNS ketvirtadienį sakė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento (PAGD) atstovė Laura Valauskienė.

„Šiandien irgi nuo ryto mūsų Klaipėdos narai ieško berniuko“, – pridūrė ji.