Pilietiška moteris apie 22.35 val. paskambino Vilniaus policijos pareigūnams ir pranešė, kad sostinėje važinėja galimai neblaivus vairuotojas.

Anot pranešėjos, vyriškis, važiuodamas Žirniu gatve, sunkiai valdė automobilį. Lenkdamas kitą transporto priemonę vos nesukėlė eismo įvykio, blaškėsi po eismo juostas ir įjungęs dešinį posūkį sankryžoje nuvažiavo tiesiai Minsko plentu.

Automobilį sekusi moteris policijai pranešinėjo vairuotojo veiksmus. Galiausiai Vilniaus rajone, Kuprioniškėse, Ulonų gatvėje, automobilį sustabdė operatyviai sureagavę Vilniaus Mobiliosios kuopos pareigūnai. Anot moters, policija reagavo žaibiškai - praėjus mažiau nei keturioms minutėms nuo skambučio pradžios jie atvažiavo į nurodytą vietą.

Vairuotojas iš karto pripažino, kad yra neblaivus. Pirmąjį kartą į alkoholio matuoklį vyriškis įpūtė 2,57 promilės. Po penkiolikos minučių alkotesteris parodė kiek mažiau - 2,16 promilės.

Automobilyje kartu važiavusi moteris suprato, kad iki namų jos jau niekas nenuveš, susirinko daiktus ir vingiuodama nužingsniavo keliuku namų link.

Vairuotojas buvo sulaikytas ir išvežtas į areštinę. Jam už pasivažinėjimą gresia baudžiamoji atsakomybė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)