Apie 22.30 val., Telšių r., magistraliniame kelyje Šiauliai–Palanga, Kiršių k. ribose, kelio ruože, kur leistinas 90 km/val greitis, Didžiojoje Britanijoje registruotas automobilis „Subaru Impreza“, kuris nebuvo įregistruotas nustatyta tvarka, neatlikta privalomoji techninė apžiūra, neapdraustas privalomuoju civilinės atsakomybės draudimu, vairuotojui nepasirinkus saugaus važiavimo greičio ir saugaus atstumo, trenkėsi į priekyje, ta pačia kryptimi važiavusį automobilį „Toyota Yaris“, kurį vairavo 44 m. moteris.

Automobilio gale važiavo trys nepilnamečiai, 6-erių dvynukai ir 8-erių m. mergaitė.

Mažesni vaikai buvo vežami kėdutėse, vyresnė mergaitė buvo užsisegusi saugos diržą. Nuo stipraus galinio smūgio automobilis „Toyota“ nuskriejo nuo kelio, atsitrenkęs į kelio signalinį stulpelį.

Eismo įvykį sukėlęs vairuotojas, palikęs sužeistuosius, paspruko iš įvykio vietos. Policija nustatė šio asmens tapatybė, pirminiais duomenimis, tai buvo 31-erių metų Lietuvos pilietis.

Įvykio metu buvo sužeisti visi trys vaikai, vyresniai mergaitei lūžo koja, ji patyrė kitus sužalojimus, 6-erių berniukui diagnozuotos daugybinės žaizdos, jo sesei dvynei – galvos sužalojimas.

Dėl įvykio Telšių apskrities policija pradėjo ikiteisminį tyrimą.