Policijos departamentas informavo, kad rugpjūčio 22 d., apie 8 val., buvo gautas pranešimas, kad ligoninėje mirė nepilnametė (gimusi 2006 m.), kuri rugpjūčio 20 d., apie 17 val. 40 min., buvo pristatyta iš Vilniaus, Konstitucijos pr., po eismo įvykio.


DELFI primena Vilniuje antradienio vakarą Konstitucijos prospekte paaugliai staiga sumanė perbėgti gatvę: pasekmės labai skaudžios. Per avariją dvi mergaitės sužalotos.

Policijai pranešta, kad apie 17.36 valandą, netoli „Europos“ prekybos centro, trys vaikai staiga išbėgo į gatvę. Vieną parbloškė automobilis „Volkswagen“.

Į įvykio vietą suskubo net trys greitosios pagalbos automobiliai. Apie 13 metų mergaitę atskubėję medikai gaivino, jos būklė buvo labai sunki.

Dar vienai, įtariama, lūžo ranka, ja taip pat rūpinosi medikai.

Pirminiais duomenimis, visoms trims paauglėms apie trylika metų. Netoli nelaimės vietos yra požeminė perėja. Policijos pareigūnai aiškinasi aplinkybes.

DELFI dėkoja iškart po įvykio vaizdą užfiksavusiam ir pasidalijusiam skaitytojui Alim Rubinskiy.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (340)