Pranešimas apie avariją Kaune, Panerių gatvėje, buvo gautas 14.20 valandą.

Pirminiais duomenimis, susidūrė trys transporto priemonės: moters (gim. 1981 m.) vairuojamas automobilis „Mercedes-Benz“, vyro (gim. 1951 m.) vairuojamas automobilis „Toyota“ ir motociklas „Honda“.

Įvykio vietoje medikai dar bandė gaivinti stipriai sužalotą motociklininką (gim. 1982 m.), visgi jis neišgyveno.

Trys medikai sužaloti

Pasirodo, kad į šį įvykį važiavę medikai taip pat pateko į avariją. Visai greta, apie 50 metrų nuo kraupaus įvykio vietos, medikai susidūrė su automobiliu ir nuvažiavo nuo kelio.

Įvykio vietoje DELFI sužinojo, kad „Volkswagen“ automobilio vairuotojas nepraleido su įjungtais švyturėliais važiavusių medikų.

Policija informavo, kad iš įvykio vietos į gydymo įstaigą buvo pristatytas VW keleivis (gim. 2002 m.) ir du GMP darbuotojai

Aiškėja avarijos aplinkybės

Įvykio vietoje į avariją patekusio „Mercedes-Benz“ vairuotoja DELFI papasakojo nelaimės aplinkybes.

Anot moters, ji važiavo „Toyota“ automobiliui iš paskos, o motociklininkas važiavo priešinga kryptimi. Įvykio dalyvės teigimu, „Toyota“ automobilio vairuotojas suko į kairę, nepraleido motociklininko ir šie susidūrė. Pirminiais duomenimis, nuo smūgio motociklininkas rėžėsi ir į moters „Mercedes-Benz“.

Feisbuke žmonės dalinasi vaizdais iš įvykio vietos. Jų teigimu, motociklininkas buvo apsirengęs netinkamai, nevilkėjo apsauginių rūbų.

Pareigūnai dirbo įvykio vietoje, aiškinasi eismo įvykio aplinkybes.