Apie 8.30 val. pareigūnai pradėjo stabdyti automobilius prie Nemenčinės. Vos prasidėjus reidui, įkliuvo pirmasis girtas vairuotojas – į šeštą dešimtį įkopęs vyras, vairavęs „Opel“, „pripūtė“ 1,31 prom.

Po dešimties minučių įkliuvo „Ford“ vairuotojas. 30-mečiui vyrui nustatytas 1,19 prom. girtumas.

„Hyundai“ vairavusiam 55 metų vyriškiui nustatytas 1,10 prom. girtumas. „Nissan“ 52 metų vairuotojas buvo blaiviausias iš nubaustųjų (tądien aštuoni vairuotojai buvo išgėrę, bet neviršijo leidžiamos normos), jis „pripūtė“ 0,74 prom.

Prie Nemenčinės buvo sustabdytas ir reido rekordininkas. „Audi“ vairavęs vyras „pripūtė“ net 2,42 prom. Jam ne tik teks atsisveikinti su vairuotojo pažymėjimu ir sumokėti didelę baudą. Dėl šio pasivažinėjimo pradėtas ikiteisminis tyrimas, vairuotojui gresia iki 1 metų laisvės atėmimo ir automobilio konfiskavimas.

Po pietų reido dalyviai nuvažiavo į Švenčionių rajoną. Čia įkliuvo vis dar neišsiblaivęs „Škoda“ vairuotojas – 1,23 prom.

Pareigūnai juokavo, kad „sausra Lietuvoje, bet ne vairuotojų gerklėse“. Įkliuvusiems vairuotojams juokauti nesinorėjo, bet blaiviųjų nuotaika buvo gera – kai kurie net kvietė dailias policininkes mesti reidą ir važiuoti su jais prie ežerų.