Apie 13.12 val. Palangoje, jūroje ties Ošupio tako pabaiga, nuskendo 1956 m. gimęs vyras. Jį iš vandens ištraukė poilsiautojai. Gelbėtojai ir greitosios pagalbos medikai darė širdies masažą, tačiau atgaivinti vyro nepavyko.

13.30 val. Varėnos r., Merkio upėje rastas R. A. (gimusio 1959 m.) lavonas.

Kiek po 16-tos valandos pirmasis pranešimas apie nuskendusią moterį gautas Kaune. Pranešta, kad 16.11 val., netoli Smetonos alėjos 67 pastato, Nemune, žmogus mato plūduriuojantį kūną.

Atvykę ugniagesiai pamatė apie 20 metrų nuo kranto plūduriavusį moters kūną. Ar moteris nuskendo tą pačią dieną, kol kas žinių nėra.

Vos po kelių minučių pranešimas apie skendusį žmogų gautas iš Pabradės seniūnijos. 16.18 val. pranešta, kad Asvejos ežere nuskendo vyras. Atskubėję narai vyro kūną surado nutolusį 20 nuo kranto. Iš 2 metrų gylio ištrauktas žuvęs 1974 metais gimęs vyras.

Dar vienos žmogaus narai ieškojo kelias valandas, tačiau paiešką teko nutraukti dėl prastėjančio matomumo. 17.21 val. iš Merkinės seniūnijos, Ilginių kaimo ugniagesiai sulaukė pagalbos prašymo. Skambinęs žmogus nurodė, kad mato ežero viduryje valtį iš kurios iškrito vyras.

Anot pranešėjo, valtis sukosi, o joje buvęs žmogus iškrito ir paniręs po vandeniu nebeiškilo. Atskubėję narai iki 21.15 val. ieškojo dingusio vyro, tačiau paiešką teko nutraukti. Ji bus tęsiama pirmadienio rytą.