Policijos departamento duomenimis, birželio 22 d., apie 2.30 val., 2000 m. gimusio jaunuolio vairuojamas automobilis „Audi A6“ Ašigalio gatvėje nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į stulpą.

Eismo įvykio metu žuvo automobilio vairuotojas ir sužaloti kartu važiavę trys keleiviai – du vaikinai ir mergina, taip pat gimę 2000-aisiais, kurie pristatyti į ligoninę.

Transporto priemonė buvo visiškai sumaitota, akivaizdu, kad ji judėjo smarkiai virš leistino greičio ribos. Kauniečiai pasakojo smūgį buvus tokį stiprų, kad trenksmas pažadino kai kuriuos gyventojus.

Socialinėje erdvėje vieni žmonės dalijosi užuojauta artimiesiems, kiti – smerkė vairuotojo neatsakingumą, galėjusį kainuoti ir dar brangiau.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad Šiaurės prospekto, Ašigalio ir S. Žukausko gatvių sankryžoje didelė tragedija įvyko praėjusių metų sausį. Tą kartą Šiaurės prospektu atlėkusiam BMW, kurį persekiojo policijos ekipažas, įsirėžus į stulpą trys žmonės žuvo ir du buvo sužaloti.

Tas pats stulpas, sutvarkytas ir perdažytas, 2018-ųjų birželį atlaikė motociklo smūgį. Dviratės transporto priemonės vairuotojas tuomet atsidūrė gydymo įstaigoje. Po šių incidentų, vasaros viduryje būtent ties šiuo žiedinės sankryžos stulpu buvo sumontuoti atitvarai.

Daugiau naujienų iš Kauno rasite čia.