Portalas jurbarkosviesa.lt skelbia, kad prieš savaitę į policijos akiratį patekusi mergina yra kiek anksčiau sulaikyto įtariamojo septyniolikmečio draugė. Jie abu bendravo su nužudytu jaunuoliu nusikaltimo išvakarėse, gegužės 8-ąją.

Be žinios dingusio aštuoniolikmečio kūnas rastas 23-ąją apleistame vaikų darželio pastate. Nuo gegužės 10 dienos jis buvo ieškomas, kaip dingęs be žinios. Vaikinas nužudytas peilio dūriais į kaklą.

Pareigūnų dėmesio sulaukusi paauglė socialiniuose tinkluose prašė patarimų, ką daryti su žmogaus kūnu. Portalas jurbarkosviesa.lt iš šaltinių gavo merginos susirašinėjimą, kuriame atskleidžiama daugiau įvairių detalių. Būtent šis ir kiti susirašinėjimai tapo vienu įkalčių, kuriais pareigūnai grindžia kaltinimus įtariamiesiems. Pradėjus tyrimą pareigūnus buvo pasiekusius žinios, kad įtariamas jaunuolis planuoja sprukti į užsienį.

DELFI primena, kad dar prieš surasdami nužudytojo kūną dėl galimo nusikaltimo įvykdymo pareigūnai sulaikė nepilnametį įtariamąjį.

2001 metais gimęs įtariamasis buvo suimtas iki birželio mėnesio. Nužudytojo jaunuolio kūnas buvo rastas Žemaitės gatvėje esančiame apleistame pastate.