Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyrius specialistė Laura Valauskienė DELFI informavo, kad apie 10.23 val. kelyje Kaunas-Klaipėda, ties Tauragės ir Šilalės rajonų riba, nuo kelio nuvažiavo ir apsivertė moters vairuojamas BMW automobilis.

Pasirodo, kad į įvykį patekusiai moteriai nusprendė padėti mikroautobusu važiavęs keleivis (gim. 1972 m.). Jis, pirminiais duomenimis, išlipo iš savo transporto priemonės ir ėjo į nelaimę patekusios moters link.

Automagistrale važiavęs užsienietis nesuvaldė savo BMW automobilio, partrenkė šalikele ėjusį mikroautobuso keleivį ir nuvažiavo nuo kelio.

Ugniagesiai informavo, kad nelaimėlis žuvo įvykio vietoje. Jis, pirminiais duomenimis, Telšių gyventojas.

Taip pat DELFI susisiekė ir su policijos pareigūnais. Jų duomenimis, nuo kelio nuvažiavusios moters BMW automobilis buvo apvirtęs ant stogo. Pasirodo, kad vyriškį partrenkęs ir pražudęs užsienietis trenkėsi ir į moters automobilį, dėl to jis pats patyrė sužalojimus.

Pirminiais duomenimis, antrąjį BMW automobilį vairavo Didžiosios Britanijos pilietis (gim. 1968 m.). Jis sužalotas nesunkiai, visgi, medikai pilietį apžiūrai išgabeno į ligoninę. Jo po apžiūros laukia apklausa policijos komisariate.

Neatmetama, kad nelaimė galimai įvyko dėl slidžios kelio dangos.

Šis tragiškas įvykis tiriamas, pradėtas ikiteisminis tyrimas.