Šalčininkų rajono policijos komisariato viešosios policijos areštinės viršila 31-erių Sergejus Zemcovas nuosavą automobilį "Volkswagen Jetta" vairavo neblaivus, jo kraujyje aptikta 1,86 promilės alkoholio.

Kartu su juo važiavo dar trys policijos darbuotojai - Šalčininkų rajono policijos komisariato savivaldybių policijos Prevencinės tarnybos policininkas 33-ejų Viktoras Ruseckis, viešosios policijos areštinės vyresnioji policininkė 27-erių Gelena Žukovskaja ir Vilniaus miesto vyriausiojo policijos komisariato Apsaugos skyriaus policininkas 33-ejų Jevgenijus Petrašiūnas.

Slidžiame kelyje neblaivus policininkas nesuvaldė automobilio, išvažiavo į priešingos krypties eismo juostą ir susidūrė su priešpriešais važiavusiu krovininiu automobiliu "MAN", kurį vairavo Rusijos pilietis.

Avarijos metu žuvo V.Ruseckis, jį išlaisvinti iš sulamdyto automobilio prireikė Priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos įrangos. G.Žukovskaja mirė nuvežta į ligoninę.

J.Petrašiūnas dėl galvos traumos ir kraujo išsiliejimo į smegenis paguldytas į Vilniaus ligoninės reanimacijos skyrių. Mažiausiai nukentėjo vairuotojas S.Zemcovas, kuris gydomas ambulatoriškai.