Policijos pareigūnai prieš 22-tą valandą vakaro gavo pranešimą, kad vyras bandė apvogti parduotuvę. Kaip pasakojo pareigūnams parduotuvės darbuotojai, jau baigiantis darbo valandoms viena pardavėja nuėjo į tarnybines patalpas. Iš paskos ją nusekė nepažįstamas vyras, ištraukė buteliuką, ėmė iš jo laistyti skystį. Įtariama, kad tai benzinas ir jis norėjo sukelti gaisrą.

Moteris pradėjo šauktis pagalbos, vyras išsitraukė peilį ir jai grasino. Į pagalbą suskubę apsaugos darbuotojai ir kiti kolegos vyrą sulaikė.

Visgi, tris žmones įsibrovėlis sužalojo. Pirminėmis žiniomis, vienai moterų užpuolikas dūrė į kaklą. Nukentėjo dar viena pardavėja, apsaugos darbuotojas ir pamainos vyresnysis.

Per grumtynes užpuolikas susižalojo ir pats.

Papildyta 22.41 val.: Policijos pareigūnų žiniomis, užpuolikas sužalotas nesunkiai, jo žaizdos paviršinės. Parduotuvės darbuotojai išvežti į ligoninę.

Įvykio vietoje esantys liudininkai sako, kad riksmas buvo labai garsus, pagalbos šauksmą girdėjo ne tik parduotuvės darbuotojai. Kokia užpultų darbuotojų būklė, pareigūnai iškart neturėjo tikslių duomenų, pirminėmis žiniomis, du patyrė rimtus sužalojimus.

Papildyta 23.01 val.: Užpuolikas bandė sprukti, tačiau žaibiškai į pranešimą reagavę pareigūnai jau buvo prie parduotuvės, kai vyras išbėgo pro duris.

Papildyta 23.07 val.: Pareigūnai užpuoliko asmenybės iškart nustatyti negalėjo. Rusiškai kalbantis vyras savo vardo ir pavardės nesakė. Jokių dokumentų su savimi neturėjo. Jis nuvežtas į komisariatą, iš kur artimiausiu metu išleistas nebus.

Įvykio vietoje dirbo 4-5 policijos ekipažai.

Papildyta 23.29 val.: Medikai policijos pareigūnams pranešė, kad sunkiausius sužalojimus patyrė viena moteris, jai ligoninėje buvo susiūta pjautinė kaklo žaizda. Kiti nukentėjusieji buvo sutvarstyti ir išleisti į namus.

Papildyta 23.35 val.: Pareigūnams sulaikytas vyras teigė esantis Rusijos pilietis, tačiau parduotuvės darbuotojai sakė, kad jį yra matę anksčiau toje pačioje parduotuvėje.

Alkoholio matuoklis parodė, kad užpuolikas blaivus. Visgi jo bendravimas pareigūnams sukėlė įtarimų, mat kai žmogus pasakė vardą ir pavardę, tokio asmens duomenų pareigūnai nerado.

Dar papildyta. Nukentėjusieji jaunuolis (g. 2000 m.) (pjautinės žaizdos žaste ir dilbyje), vyras (g. 1991 m.) (bendras kūno sumušimas) ir vyras (g. 1979 m.) (pjautinė žaizda kojoje, hemoraginis šokas) paguldyti į ligoninę, o moteris (g. 1977 m.) dėl pjautinės žaizdos kakle, suteikus med. pagalbą, gydoma ambulatoriškai. Įtariamasis (g. 1968 m.) uždarytas į areštinę.