Apie 19.27 val. buvo gautas pranešimas, kad sostinėje įvyko eismo įvykis, kurio metu nukentėjo žmonės. Pasirodo, kad į avariją pateko policijos pareigūnai.

Vilniaus policija DELFI informavo, kad pareigūnai vyko į iškvietimą, jie į sankryžą įvažiavo degant raudonam šviesoforo signalui, automobilis buvo su įjungtais garso ir šviesos švyturėliais, visgi, susidūrimo neišvengta.

Papildyta

Tarnybinis automobilis „Škoda Octavia“, vairuojamas tarnybos metu uniformuotos Vilniaus apskr. VPK Vilniaus m. 5 PK pareigūnės (gimusios 1988 m.), važiuodamas su įjungtais spec. šviesos ir garso signalais, susidūrė su per sankryžą, degant leidžiamam šviesoforo signalui, važiavusiu automobiliu „VW Polo“, kurį vairavo moteris (gimusi 1985 m.).

Eismo įvykio metu nukentėjo pareigūnė, kuri dėl kojos sumušimo gydoma ambulatoriškai.

DELFI primena, kad šioje sankryžoje policija pateko į avariją ir šeštadienį. Tą kartą nukentėjo dvi pareigūnės, jos buvo išgabentos į ligoninę.

Tada tarnybinis policijos „Renault Clio“, važiavęs su įjungta sirena ir švyturėliais, rėžėsi į „Audi A6“, kuri po smūgio apvirto ant šono.

Rygos gatve važiavęs „Audi“ vairuotojas (gim. 1969 m.) teigė, kad užsidegus žaliam šviesoforo signalui įvažiavo į sankryžą ir tik tada išgirdo sireną, po akimirkos automobiliai susidūrė. Vairuotojas teigė, kad pareigūnės sireną neva įjungusios tik prie pat sankryžos. Tačiau jo versiją paneigė kitas vairuotojas, kurio akivaizdoje įvyko susidūrimas. Pasak jo, sirena girdėjosi iš toli, ją jis išgirdo dar kai policijos mašina buvo už kelių šimtų metrų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (282)