Leisdamasis nuo Šeškinės kalno, Ukmergės ir Geležinio Vilko gatvių sankryžoje, užlėkė ant saugumo salelės, nuvertė ten esančius kelio ženklus, tada išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą, paskui grįžo į savąją ir nuvažiavo Geležinio Vilko gatve. Policija apie tai pranešimą gavo 21.45 val.

Pervažiavęs tiltą pasuko į A. Goštauto gatvę. Sėkmingai pasiekė Žaliąjį tiltą, jį pervažiavęs pasuko į Žvejų gatvę. Pakeliui, matyt, galutinai sudrisko prakirsta viena iš priekinių padangų – „Mazda“ važiavo lydima debesies žiežirbų, nes ant ratlankio neliko nė skutelio gumos. Tačiau tai nesumažino vairuotojo ryžto, jis toliau kažkur važiavo. Bet greitai jo kelionė baigėsi – prie Mindaugo tilto rėžėsi į atitvarą. Jei ne atitvaras, „Mazda“, ko gero, būtų nuvertusi šviesoforą ir nulėkusi į Nerį.

Tuo metu jį atsivijo policijos patruliai. Alkotesteriu jam nustatytas 1,94 prom. girtumas. Pasodintas į tarnybinį automobilį vyras netrukus užmigo.

Paaiškėjo, kad šitaip chuliganavo ne koks jaunuolis, o brandaus amžiaus vyras – pasak pareigūnų, „jis jau seniai po kariuomenės - 1959 m. gimimo“.