Avarija įvyko pakeliui į oro uostą, iš aplinkkelio vairuotojui pasukus į S. Dariaus ir S. Girėno gatvę. Vaikinas važiavo be klientų, jis vyko į iškvietimo vietą. Neoficialiomis žiniomis, prieš posukį jis nusuko akis nuo kelio į kompiuterio ekraną, kad pasitikslintų iškvietimo adresą.

Nuo skrydžio į priešpriešinio eismo juostą atitvarų sulaikytas automobilis pakibo visai šalia pėsčiųjų perėjos. Laimei, tuo metu žmonės nėjo per gatvę.

Pats vaikinas buvo nekalbus, tačiau pro šalį važiavęs jo kolega nusprendė, kad nelaimėlį reikia apginti nuo fotografo ir sustojęs puolė grasinti, laidytis keiksmais bei dangstyti fotoaparato objektyvą.

Vaikino karštis atslūgo tik tuomet, kai atvyko policijos pareigūnai ir sudrausmino smarkuolį. Gavęs pastabą iš pareigūnų, į avariją patekusio vairuotojo kolega pasišalino.

Lietuvos kelių direkcija praneša, kad Lietuvoje dėl buvusių ar besitęsiančių kritulių, valstybinės reikšmės kelių dangos daugiausia šlapios, vietomis padengtos šlapio sniego sluoksniu, provėžotos, slidžios.

Naujosios Akmenės rajoniniai keliai vietomis padengti net iki 10 cm. puraus sniego sluoksniu. Vilniaus ir Utenos apskrityse eismo sąlygas sunkina ant kelių dangų susiformavęs plikledis.