Per reidą naktį iš penktadienio į šeštadienį neįkliuvo nė vienas neblaivus vairuotojas. Šeštadienio rytą ir popietę visi patikrintieji irgi buvo blaivūs.

Naktį iš šeštadienio į sekmadienį atrodė, kad ir vėl visi vairuotojai bus pavyzdingi. Tačiau viską sugadino „Audi A4“ vairuotojas, kuris Pylimo g. buvo sustabdytas reidui artėjant prie pabaigos, apie 2 val.

Pareigūnui įtarimų kilo vos priėjus prie automobilio – pro langą tvoskė alkoholio kvapas. Atrodo, kad tą naktį gėrė ne tik vairuotojas, bet ir jo keleiviai (kiek vėliau iš automobilio išlipusi viena iš merginų vos pastovėjo).

Vairuotojui alkotesteriu nustatytas 1,40 prom. girtumas. Policininkams jis teigė prieš porą valandų išgėręs bokalą alaus.

Papildyta. Sekmadienio rytą Vilniuje buvo surengtas dar vienas reidas. Kirtimų g. „Saab“ vairuotojas „pripūtė“ 0,42 prom. Jį išgelbėjo alkotesterio paklaida - ją pritaikius gaunasi, kad 0,40 prom. riba neviršyta.

Įkliuvo ir „CityBee“ automobilį vairavęs jaunas vyras (gim. 1991 m.), neturintis ir niekada neturėjęs vairuotojo pažymėjimo. Automobilį jam išnuomojo asmuo, turintis teisę vairuoti.

Prie vairo pagautą pažeidėją baus policija. O automobilį savo vardu išsinuomojusiam ir „beteisiui“ jį perdavusiam asmeniui baudą skirs „CityBee“ įmonė.