Dar prieš reidą Vilniuje pareigūnai apsilankė Lentvaryje. Ten įkliuvo BMW vairuotojas, „pripūtęs“ 0,49 prom., ir „Mazda 626“ vairavusi mergina. Pastarajai nustatytas labai mažas alkoholio kiekis – 0,06 prom. Tačiau mergina neturi dviejų metų vairavimo stažo, todėl jai privalomas absoliutus blaivumas – 0,00 prom.

Kiek po 22 val. sostinėje reidas prasidėjo Olandų g. Netrukus pareigūnai pamatė, kad staiga į šalutinę gatvelę pasuko „CityBee“ automobilis „Peugeot“. Vairuotojas net nepaisė ženklo „Įvažiuoti draudžiama“. Prie jo iškart nuvažiavo patrulių ekipažas.

Automobilyje buvo vaikinas su mergina. Paaiškėjo, kad jaunuolis neturi vairuotojo pažymėjimo (sakė, jog šiuo metu lanko vairavimo kursus), todėl, priekyje pamatęs policiją, ir pasuko į pirmą pasitaikiusią gatvelę. Automobilį jis buvo išsinuomojęs kito asmens vardu.

Apie 23 val. buvo sustabdytas automobilis „Audi“. Jo vairuotojui nustatytas 0,56 prom. girtumas.

Paskui buvo sustabdytas visureigis „Toyota Land Criuser“ su rusiškais numeriais, kurį vairavo Lietuvos pilietis. Šis vairuotojas irgi buvo neblaivus – 0,48 prom.

Po vidurnakčio vairuotojai buvo stabdomi A. Goštauto g. Čia visi buvo blaivūs. Nors pamačius vieną automobilį iškart kilo įtarimų, kad jame esanti kompanija turėtų būti išgėrusi – keturi šalikais apsimuturiavę jaunuoliai važiavo kabrioletu su nuleistu stogu. Paklausus ar nešalta, sutiko, kad „šaltoka“. Vairuotojas buvo blaivus.

Policininkus sudomino ir automobilis, kurio žibintai švietė mėlynai. Jį vairavęs jaunuolis sakė, kad taip automobilis atrodantis šauniau, nors ir negalima. Bet išgirdęs, kad su tokiomis šviesomis jam nebus leista važiuoti toliau, čia pat vietoje pakeitė lemputes normaliomis. Turėjo jas automobilyje.