Policijos pareigūnai praneša, kad įtartinas vairuotojas įkliuvo vasario 1 d. apie 18 val. 15 min. Kretingoje, Palangos gatvėje.

1983 m. metais gimęs vyras vairavo automobilį būdamas akivaizdžiai neblaivus. Paprašytas pasitikrinti alkoholio matuokliu jis atsisakė pasitikrinti dėl neblaivumo ir ėmė siūlyti pinigus.

Klaipėdos apskr. VPK Kretingos r. PK Reagavimo skyriaus vyriausiesiems patruliams siūlė 10 000 eurų kyšį.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl bandymo papirkti pareigūnus.

Tas, kas tiesiogiai arba netiesiogiai pats ar per tarpininką pasiūlė, pažadėjo ar susitarė duoti arba davė kyšį valstybės tarnautojui ar jam prilygintam asmeniui arba trečiajam asmeniui už pageidaujamą valstybės tarnautojo ar jam prilyginto asmens teisėtą veikimą ar neveikimą vykdant įgaliojimus, baudžiamas bauda arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki ketverių metų.

Tik jau prisiviręs košęs vyras kiek aprimo. Pareigūnai informuoja, kad kiek vėliau „BMW X5“ buvo patikrintas ir jam nustatas 2.34 prom. girtumas.

Toks alkoholio kiekis užtraukia dar vieną baudžiamąją bylą.

Tas, kas vairavo kelių transporto priemonę arba mokė praktinio vairavimo būdamas apsvaigęs nuo alkoholio, kai jo kraujyje buvo daugiau negu 1,5 promilės alkoholio, baudžiamas bauda arba areštu, arba laisvės atėmimu iki vienerių metų.