UAB „Vilniaus vandenys“ atstovė Jūratė Rupšienė praneša, kad vandentiekio avarijos likvidavimo darbai Žemaitės gatvėje baigti sekmadienio vakarą, vandens tiekimas atkurtas visiems klientams.

„Likvidavus vamzdyno avariją, iškastos kelio vietos buvo užpiltos ir sutankintos, kad būtų galima atnaujinti automobilių eismą. Vėliau, derinantis prie oro sąlygų, kelio danga bus visiškai atstatyta, - informuoja J. Rupšienė. - Pirmadienį nuo ankstaus ryto eismas Žemaitės gatve atnaujinamas visiems eismo dalyviams. Tik laikinai, kol kelio danga bus visiškai sutvarkyta, bus taikomi greičio ribojimai. Kviečiame vairuotojus sekti kelio ženklus. Dėkojame miestiečiams už kantrybę“.

DELFI primena, kad dėl įvykio gatvė buvo uždaryta visą savaitgalį. Darbai vyko dieną ir naktį. Darbo dienomis eismą čia reguliavo policijos pareigūnai.

Penktadienio rytą viešojo transporto eismas Žemaitės gatve buvo atnaujintas abejomis kryptimis, tačiau lengvųjų automobilių srautą pareigūnai vis dar nukreipė aplinkiniais keliais, kad nesusidarytų spūstys toje vietoje, kur kilo smegduobės grėsmė.